Loimaan Kalikan virkistysalueen kehittämisestä on ollut vireillä suunnitelmia, jotka ovat jääneet toteutumatta. Kuitenkin melko pienillä toimenpiteillä voitaisiin parantaa alueen käyttömukavuutta ja julkikuvaa. Ranta-alueelle kaivataan kipeästi käymälätiloja. Ekologinen ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto on kompostoiva kuivakäymälä. Myös alueen grillauspaikat ovat tulleet tiensä päähän eikä niiden uusiminen vaadi mittavia investointeja. Loimaan vihreä valtuustoryhmä yhdessä Kokoomuksen valtuustoryhmän ja muiden allekirjoittaneiden kanssa esittää että kesäksi 2017 Loimaan Kalikan:

  1. Grillauspaikat uusitaan.
  2. Ranta-alueelle rakennetaan kompostoiva kuivakäymälä, jonka huollosta ja ylläpidosta vastaa kesäaikana Kalikan talonmies.

Loimaalla 14.11.2016

Susanna Huolman
Loimaan vihreä valtuustoryhmä

Kokoomuksen valtuustoryhmä
Pekka Kaasalainen

ja muut allekirjoittaneet

Jukka Laaksonen (kesk)
Esko Lundgren (vas)
Timo Tamminen (sdp)
Tuija Ketonen (ps)
Simo Rajamäki (ps)
Aino Suominen (sdp)